Fodboldtrøjer - det kan vi li :) 

 

Fodboldtrøjer

 

Velkommen til min side om fodboldtrøjer, ja nu tror i nok i er kommet ind på en side hvor i kan købe fodboldtrøjer, men det er i ikke, eller det kan i ikke endnu, men det kommmer måske en gang i fremtiden :)

 

Nu skal det danske landshold i fodbold jo snart til VM, og i den forbindelse fik jeg en ide. Jeg kan desværre ikke afsløre ideen endnu, men følg med her på siden der vil løbende komme nyt, dog kan jeg afsløre at det omhandler fodboldtrøjer.

 

Der hører jo også fodbold shorts til en pæn fodboldtrøje, herunder et billede af det danske landsholds udebane shorts.

 

Herunder lige en lille sjov video med masser af fodboldtøj involveret, og en mand der godt kunne bruge en ny fodboldtrøje.

 

 

 

 

I øjeblikket går det ret godt for EFB, ders fodboldtrøjer er fra Umbro som er et kendt mærke inden for fodboldtøj. Deres hjemmebane trøjer er blå og hvid.

EFB' Klubtrøjer er blå og hvid, jeg har desværre ikke noget billede af den, men i kan læse mere om kluben på deres hjemmeside EFB klik her >>

 

Klubtrøjer

 

Der findes mange flotte klubtrøjer, herunder ses nogle af de meste kendte, Real Madrid's klubtrøjer og Manchester United's klubtrøje. Fodboldtøj er blevet en stor industri og de store klubber sælge fodboldtrøjer for mange millioner om året.

 

Vi ligger lige ud med et par billeder af nogle klubtrøjer

 

 

 

 

 

Du kan læse lidt om hundetræning her: DCH Esbjerg

 

Forøvrigt mangler du en ny cykel kan du finde det her : tilbud cykler

 

Vi er experter i cykler og cykeludstyr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fodboldstøvler »

Fodboldstøvler, så klik

på linket oven over

 

Håndboldsko»

Skal dine håndboldsko

udskiftes så klik herover